Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

За нас

Обзавеждане за баня, санитарен фаянс, плочки за баня и търговията с продукти за баня е основната дейност на фирма Аква Стил ЕООД.

При нас ще намерите изключително разнообразие от обзавеждане за баня, санитарен фаянс, плочки за баня, подови плочки, теракот, фаянс, гранитогрес, вани, душ кабини, подова и стенна керамика, паравани, смесители, аксесоари за баня, мебели за баня – всичко необходимо за цялосото оформление на една модерна и функционална баня. Изработваме 3D проекти за баня по задание на клиента, за да видите снимка на банята си преди да я осъществите.

Фирмата работи с водещи български заводи произвеждащи качествен санитарен фаянс. При нас ще намерите оригинални и качествени плочки за баня, теракот, фаянс, гранитогрес цялостно обзавеждане за баня на едни от водещите испански, италиански , полски и китайски производители. Повечето от продуктите се поддържат налични на склад, което улеснява срока на доставка. Предлагаме изработване на мебели за баня в избран от Вас цвят и размер, както и изработване на душ кабини и паравани по индивидуална поръчка. Стоките, които предлагаме, са с цени достъпни за всеки. При цялостно обзавеждане за баня ще ви бъде направена отстъпка. Нашият стремеж е да Ви бъдем максимално полезни, като осигурим не само доставката на стоката закупена от нас, но и цялостна консултация, компютърно проектиране и 3D проекти и визуализация на бъдещата Ви нова баня.

Фирма“Аква стил“ е профилирана в проектирането, изработването и монтажа на стъклени паравани, душ кабини и огледала. Предлаганите от нас продукти са в стила на изчистения дизайн, съчетавайки простор и функционалност. Фирмата, Ви предлага посещение на обекта и разработване на продукти по строго индивидуални изисквания на клиента, професионална консултация при избора и типа на конструкцията в стремежа си да удовлетвори максимално Вашите очаквания.

Екипа на фирма „Аква стил“ с готовност ще приеме вашите идеи, запазвайки си удоволствието да сте наши клиенти.