Еl Molino

El Molino Cerámicas „Hijos de Cipriano Castelló Alfonso, S.L.“ е роден през 1922 г. като производител на плочки.

Семеен бизнес с повече от 98 години опит, който от самото си създаване е отдаден на иновации, съчетани с традиция, фактори, които му позволяват да следва производството си спрямо нуждите на пазарите.
След девет десетилетия на усъвършенстване и благодарение на работата на четири поколения, El Molino е днес, както и вчера, пионер в твърденията за керамика като най-доброто решение за покриване на подове и стени във всички видове пространства.

Компания, в която работят повече от 150 професионалисти, които дават най-доброто от себе си и която се подобрява всеки ден, за да се адаптира към нуждите на пазара.

Индустрия 4.0 с най-съвременни съоръжения, в които са включени най-модерните технологични постижения и където всички процеси, в полза на качеството, се регулират от ISO 9001. Това също е компания, ангажирана с околната среда и бъдещето , тъй като е наясно, че начинът му на действие оказва влияние върху околната среда.
El Molino продължава да претендира за ценностите, които винаги са ни характеризирали: близост до клиента, предоставяне на услуги, качество и дизайн в своите продукти. Без да забравяме корените си, ние продължаваме с ентусиазъм и професионализъм с поглед към бъдещето.

Каталог от дизайни, специално проектирани да комбинират хармонично и създадени, за да отговорят на търсенето на различни стилове.

Повече от 400 серии, класифицирани по продуктова типология: камъни, дърво, цименти, текстилни мрамори, метали, котове, блокове и плувни басейни. Покрития и настилки, предназначени за всички видове среди.

Производител

КАЛИБРОВАН ГРАНИТОГРЕС PALAIS 58X58

Гранитогрес-КАЛИБРОВАН. Размер:58Х58 Повърхност:Мат-сатениран Плочката има различни лица! Производител:EL MOLINO-Испания

54.90 лв.

МАТИРАН ГРАНИТОГРЕС PADUA gris 60X60

Гранитогрес-мат. Размер:60х60 Производител:El Molino-Испания

49.90 лв.

ГРАНИТОГРЕС HIDRO 60X60 ИСПАНИЯ

Гранитогрес -мат. Размер:60х60 Производител: El Molino – Испания

49.90 лв.