Ceramika Arte

Марката ARTE е създадена през 2005 г., в отговор на нуждите на клиентите на DIY центровете, които ценят удобството на пазаруване – богат асортимент, незабавно наличен, под един покрив. Високото качество на продуктите на марката се осигурява от един от водещите производители на керамични плочки в Полша – Tubądzin Group. Марката смело създава колекции, съобразени с модерния дизайн и световните интериорни тенденции.

Колекциите на марката ARTE са посветени на клиентите, желаещи интериор с индивидуален стил, както и на клиентите, които харесват традиционни, топли интериори. Разнообразните стилове на колекциите позволяват да се постигне стая с характер.

В нашето предложение ще намерите плочки с различни размери, идеални както за баня, така и за кухня или за коридори. Подходящи са и за тераси и балкони. Цялата аранжировка се допълва от стъклени или стоманени летви, елегантни декорации с различни текстури и модерни мозайки с изключителна форма.

Продуктите с марка ARTE отговарят на най-високите стандарти и европейски норми, а качеството им е потвърдено от редица одобрения и сертификати.

Производител

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.