Decovita

Decovita Ceramic тръгна на пътешествие, за да направи нашите изключително разнообразни и качествени продукти достъпни на достъпни цени.
Нашият водещ принцип беше да подхранваме любовта към живота в елегантни, модерни и впечатляващи дизайни, изработени по поръчка. Това се крие зад нашите повече от 2500 модела порцеланови плочки, вдъхновени от природата.
С превъзходен дизайн и качество, ние съчетаваме на оптимално ниво традиционното и модерното, които са неделими части от едно цяло. Затова се стремим да обогатим първо работата си, а след това и живота си. Създадени по най-високите стандарти и с най-новите технологии в керамичната индустрия, нашите продукти вече са налични в повече от 50 страни, включително главно Обединеното кралство, Германия, Франция, Испания, САЩ и Русия, представящи качеството и опита на Decovita Porcelain Ceramic.
Ние добавяме нова нотка на шик в къщи с Full Lappato, Silver Stone, HDR Stone, HDR Wood и DRY Granule повърхности, произведени в нашите фабрики, както и Sugar Effect, произведен само в нашите фабрики в Турция за първи път. Ние украсяваме тези повърхности с текстури от естествен камък, дърво, бетон, мрамор и текстил.
Нашата изключително силна остъклена порцеланова серия включва плочки с дебелина 20 мм (3/4”) и 30 мм (1 ¼”) в различни размери, подходящи за приложения на открито.
Нашата изключителна технология за остъкляване предпазва нашата керамика от надраскване или химикали като белина. Ние също ги превръщаме в триизмерни парчета с усещане за естествен камък. За да запазим тази естественост, ние сме в състояние да намалим фугата от 3 мм според пазарните стандарти до един милиметър с нашите стандарти за високо калибриране.

Производител

ГРАНИТОГРЕС BURNING WOOD 120X60

Калиброван гранитогрес . Повърхност:Мат Дизайн:Дърво Размери:120х60 Плочката е калибрована! Плочката има различни лица! Произход:Decovita – Турция

63.00 лв.

ГРАНИТОГРЕС CLAY WARM GREY 120X60

Калиброван гранитогрес . Повърхност:Мат Дизайн:Бетон Размери:120х60 Плочката е калибрована! Плочката има различни лица! Произход:Decovita – Турция

55.00 лв.

ГРАНИТОГРЕС CLAY IVORY 120X60

Калиброван гранитогрес . Повърхност:Мат Дизайн:Бетон Размери:120х60 Плочката е калибрована! Плочката има различни лица! Произход:Decovita – Турция

55.00 лв.

ПОЛИРАН ГРАНИТОГРЕС MARS OCEAN 120X60

Гранитогрес-КАЛИБРОВАН Размер:120X60 Повърхност:Полиран Плочката има различни лица! Производител:DECOVITA-Турция

89.00 лв.

ГРАНИТОГРЕС NICKEL BLUE LAPATTO 120X60

Полуполиран калиброван гранитогрес. Размери:120х60 Произход:DECOVITA-Турция

75.00 лв.

ПОЛИРАН ГРАНИТОГРЕС ONYX ORANGE 120×60

Полиран гранитогрес с различни шарки. Размери:120х60 Произход:Decovita – Турция

59.90 лв.

ГРАНИТОГРЕС CALACATTA GOLD 120×60

Полиран гранитогрес. Размери:120х60 Произход:Decovita – Турция

59.90 лв.