Oset

Ние сме една от пионерските компании в производството на стенни плочки и подови настилки в Кастельон и сме ангажирани с постоянното търсене на нови приложения и технологични иновации. Контактът, директното сътрудничество с клиента, адаптирането към новите производствени техники и ангажираността на нашия технико-търговски екип ни кара да сме в челните редици на керамичното производство.

Работим с разнообразни текстури като дърво, камък, рустик и специални парчета, с голямо разнообразие от дизайни, ориентирани към интериорен дизайн и проекти за декорация, които се произвеждат във фабриката за плочки Castellón.

Поддържайки същността си, ние успяваме да отразим грижата на ръцете на занаятчиите в нашите продукти, която се долавя в деликатността на техните дизайни. Непрекъснатото търсене на нови продукти прави екипната работа ключов елемент при изправяне на нови предизвикателства.

В Oset ние оставаме отдадени на иновациите в дизайна, формата и качеството на нашите продукти. Предлагането на най-доброто обслужване е нашата основна цел.

Производител

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.