Teka

Кухнята е сърцето на Вашия дом. Ние, в Teka, създаваме уреди, които да бъдат душата на Вашата кухня. Именно тук се случват едни от най-важните, най-хубавите моменти в живота.

За нас кухнята е много повече от помещение, където единствено готвим. Това е място за смях, мечти, разговори, вземане на решения, съобщаване на новини и разбира се, място за незабравими изживявания.

Ето защо проектираме и произвеждаме уреди, които да предоставят реални решения и иновации за кухнята. Решения, които да съответстват напълно на Вашия стил на живот и да бъдат в хармония с целия дом.

Всеки ден работим, за да разбираме все по-добре Вашите нужди и да предлагаме нови и нови идеи за все повече възможности в кухнята.
Основи за нашата марка, създадена в Германия, са отличното качество, високите технологии и иновациите. Продуктите „Тека“ са добре познати в целия свят благодарение на своята надежност, ефективност и прецизност. Днес, след 100 години история, Teka продължава да работи усърдно, за да може всеки един продукт да получи най-добрите функционалност и дизайн и да бъде съвършен във всяко отношение.

Ценностите, дълбоко вплетени в компанията ни, са ясни: почтеност, щедрост и оригиналност. Това означава, че работим за Вас и винаги ще бъдем на Ваша страна, за да Ви помагаме в решението на всекидневните проблеми, като предоставяме продукти от най-висока класа.

Удовлетвореността на потребителя е наша основна задача. От самото начало ние се стремим към изделия с най-високо качество, с най-модерен и оригинален дизайн, към най-полезните иновации. Всичко това, осигурено на разумна цена.

Производител

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.